Husk å slå av hovenkranen 

Husk å slå av hovenkranen 

Kristin Vedeler

Jeg har aldri trodd på utsagnet “en ulykke kommer sjelden alene” men nå må jeg nok revurdere innstillingen min. For i 2-tiden i natt hørte jeg et formidabelt dunk etterfulgt av noe som hørtes ut som styrtregn. Tok litt tid før jeg våknet helt. Ikke noe torden og styrtregn å observere ut av soveromvinduet. Sto opp og lokaliserte uværet inne på badet. Der sto vannet i en gedigen stråle rett ut av dusjarmaturet!!!!! Lett omtåket fikk jeg skrudd av vannet inn til hytta. Da så jeg at den delen som regulerer hvor varmt vannet skal være, var blitt til en torpedo som ble skutt ut av armaturet, traff dusjveggen og landet på gulvet. Takk og pris for at jeg var på hytta!!!!!!?nytt armatur kjøpt og installert. Har opplevd at vanntrykket er svært høyt og kan ha vært en medvirkende årsak til hendelsen. Rørleggeren i Ødegårdskilen mente at vanntrykket blir økt av kommunen om sommeren og at trykket burde måles ! Heldigvis skjedde ingen skade men ubehagelig var det. ☹️håper ingen andre opplever det samme. Så folkens husk å skru av vannet inn til hytta når du ikke er der. God sommer til alle ??